Top 10 termék
Campingaz RBS LXS 4 INT gázgrill készülékCampingaz RBS LXS 4 INT gázgrill készülékCampingaz RBS LXS 4 INT gázgrill készülék

Campingaz RBS LXS 4 INT gázgrill készülék

A Campingaz RBS LXS 4 INT gázgrill készülék leírása:
A Campingaz RBS LXS Series 4 INT gázgrill jellemzői:
Két RBS-rendszerű kerámia égőfej: az RBS (Radiant Burner System) a Campingaz védjegye. Ez a technológia lehetővé teszi az egyenletes hőmérséklet elérését az egész grillező felületen 250?300 ° C között. Mivel az égőfejek nem alul helyezkednek el, ezért megakadályozza a lecsöpögő zsír és levek fellobbanását, ezáltal az ételek is egészségesebbek lesznek, és kevesebb a füst is.
Külön kezelhető, rozsdamentes acélból készült oldalsó gázégő az egyik oldalasztalba építve: így a sütéssel párhuzamosan könnyedén főzhet levest, szószt, köreteket, előételeket.
Két részre osztott nagy sütőfelület: zománcozott öntöttvasból készült, az egyik része grillrács, a másik sütőlap. Új konyhai modul rendszer (Culinary Modular System): a grillrács középső kör alakú része egyszerűen kivehető, és ennek a helyére többféle edény is beilleszthető, például serpenyő, pizzasütő kő, wok, stb. Ezáltal gyakorlatilag bármilyen ételt elkészíthet ezen a grillen.
Modern design rozsdamentes acélból készült vázzal, acél és alumínium öntvényből készült fedéllel.
A négykerekű grillkocsis szerkezetnek köszönhetően nagyon könnyen mozgatható.
Lehetőség van forgónyársak egyszerű rögzítésére is, szárnyasok grillezéséhez. Könnyen kezelhető és praktikus Elektromos gyújtás. Nagyméretű kezelőgombok. Új gyorstisztítási rendszer (InstaClean System): ez lehetővé teszi az alkatrészek gyors és egyszerű kiszerelését. Ezek az alkatrészek (rácsok, sütőlapok, zsírfogó edény) úgy vannak méretezve, hogy beleférjenek a szabványos mosogatógépekbe.
Beépített hőmérő a megfelelő sütésfok ellenőrzésére. Melegen tartó rács, hogy az elkészült étel sokáig forró maradjon. Az egyik oldalán lehajtható rakodó asztalka, hogy az összes segédeszköz kéznél legyen. A másik oldalon az oldalsó gázfőző található.
A két oldalán összesen négy darab praktikus tárolópolc a fűszereknek. Az elülső részén 2 acélból készült ajtó, oldalt acél fedőlap.
Műszaki paraméterei: Grillfelület: 3500 cm 2 Grill jellege: RBS oldalsó kerámiaégős Teljesítmény: 12400 W + 2300 W (oldalsó égő) Grill rács anyaga : öntöttvas zománc bevonattal
10 vagy 5 kg-os PB palackal működik (nem tartozék) Gázfogyasztás 902 g/h + 167 g/h (oldalsó égő)
Az összeszerelt grill méretei : 1706×620×1176 mm Sütési magasság: 95 cm súlya 75 kg
Modelszám: 2070960
Kategória: Kerti sütés, grillezés
Gyártó: Campingaz
Termék súlya: 75,0kg

A szállitási határidõ 8-9 munkanap
A termék ára: 420,370Ft

Nem rendelhetõ
Kerti bútorok, kerti bútor garnitúrák

Áruházaink
Áruházaink